Post by storjuxtocare on Feb 17, 2022 15:09:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežota nauda ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
Apbrīnojami
šī spēle ir lieliska!! bet, lūdzu, nepadariet ikdienas atlīdzību par savienojumu.
👍
Ļoti fantastiska spēle
ŠĪ IR EPISKĀ SPĒLE, MAN TIKAI MĪLU ŠO SPĒLE
Esmu piešķīris piecas zvaigznes, bet tās nesasniedz augstākus līmeņus par 60... Es spēlēju šo spēli jau 3 gadus
Op spēle
Es nopirku kaut ko par savu naudu, bet es to nesaņēmu
kā atjaunināt . Ill dot 5 zvaigznes ifever il ipdate..
Tas ir diezgan balstīts uz reklāmu skatīšanos, ja nevēlaties maksāt, skatieties reklāmas, lai iegūtu dārgakmeņus. Klibs
Ļoti laba lietotņu spēle
Šajā episkajā spēlē ir pieejami daudzi labākie pakalpojumu sniedzēji. Man ir prieks spēlēt ar šiem pakalpojumu sniedzējiem ... Paldies, ka palīdzējāt man atgūt manu zaudēto kontu. No sirds pateicamies.......
Spēles vājas. Pārejot uz citu
Tā ir laba spēle
Tas liek man atjaunināt, bet nav atjauninājumu. Spēli ir tik labi spēlēt. Lūdzu, izlabojiet manu problēmu.
Pagaidām lieliska spēle. Tiks atjaunināts pēc atskaņošanas.
Epic Heroes War: Super Heroes ماجراجویی nejg
Lūdzu salabot krampus. Manam bojājumam 2. un 3. prasmē nav bojājumu, lūdzu, izlabojiet to
Jauki
Es pat nevaru spēlēt spēli, tā avarē uzreiz, kad to atveru.
Man patīk šī spēle, jo tā ir jautra un jūs varat cīnīties ar bosiem, jūs varat arī uzlabot sevi un savus sakausējumus. Man tā arī patīk, jo jums ir nepieciešama laba tehnika, lai uzvarētu, jūs varat izmantot naudu, lai iegādātos varoņus, bet kaujas laikā varat arī izsaukt karaspēku. palīdzēt jums uzvarēt.
Jauki, bet tam vajadzētu būt kā RPG, ka vispirms ir jāizvēlas, kuru klasi vēlaties
Es tagad esmu sasniedzis 30 līmeni ellē vai debesīs kā uzvarēt šajā līmenī šī spēle ir laba, bet šī spēle aizņem tik daudz laika krustojuma līmenī, jo platīna vai neliek augstākos līmeņos
Epic Heroes War: Super Heroes Aventure sctg
diezgan labi lielākoties bija vecs konts, bet aizmirsu tā paroli un lietotājvārdu, tāpēc es biju nedaudz neapmierināts, ka viss ir lieliski
Ļoti jauki, bet ir grūti nopelnīt dārgakmeni
Rizeanw
Nav skaidru 10x posmu
Epic Heroes War: Super Heroes Adventure ztkx
Lieliski
Ļoti laba spēle un jauka grafika
Man patīk spēlēt šo spēli
Spēles gaita super. Donat milzīgs mīnuss
Labs gems
sīkāka informācija par 3R ASSH ARNAV vakar 20:00 domāja par dienas satish apmeklējumu un virzās uz savu mājupceļu mēs tikai tikko esam atgriezušies pie kgf līdz 2moro naktī mans dārgais brālis un lācis ir tur medisales dienā kopā sonthosh come uz horamauv šodien, jo man ir draugs un prieks ūdenskritumu sirdī n sūtiet man pushya nakshathra datumus daudz mīļā komanda un prieku sirdī laimes un jūs dhivya fug Prometejs un lācis horamauv grupā pie rokas.
NEGODĪGA SPĒLES SPĒLE NEGODĪGA IZSTRĀDĀTĀJI NEGODĪGA IZSTRĀDĀTĀJI NEGODĪGA IZSTRĀDĀTĀJI NEGODĪGA CENU NOTEIKŠANA
Tas ir lieliski, bet ļoti laikietilpīgi, vajadzētu būt daudz gatchas vairāk izklaides
Un skaisti
Pārāk daudz malt
Ienīstu to
JŪS ZINĀT, JA VĒLATIES IEGŪT AL PLATĪNI, JUMS NEPIECIEŠAMS DAUDZ DĀRKLĀM UN IZSOLES, UN JŪS VARAT IZDALĪT DĀRGAKĻA MONĒTU UN VARONI NO VIENA SPĒLĒTĀJA VĀRDA ULTRA DĒMONA ĒNA
nav slikti
Ļoti muļķīgi un stulbi
Šī spēle grib naudu, nelejupielādē šo spēli
Nevar reģistrēties, un tā diemžēl tiek apturēta
Dd
Tik slikti
بازی عالی اما برای اینکه الماس بگیری اینترنت میخاد
Šī spēle ir viltota
Laba spēle. Nedomājiet par labu maksāt 10 USD par labu spēli. Bet šī spēle prasa jums tērēt neierobežotu naudas summu. Šī nav spēle, par kuru jūs varat maksāt nedaudz un būt laba vispār.
Dragon Village عمومی ztx
Laba spēle
♡TM♡》havish 《
mantkārīgi izstrādātāji vai nu jūs maksājat, vai skatāties simtiem reklāmu, lai turpinātu spēles posmus, jo jūsu varoņa jaunināšanai nepieciešams smieklīgs dārgakmeņu daudzums.